Medewerkers

T.L. Koch
Functie: Huisarts / praktijkhouder

Als kind van een Curaçaose vader en een Surinaamse moeder, ben ik opgegroeid op Curaçao.

Op mijn 20e kwam ik naar Nederland om geneeskunde te studeren. Ik was voor die tijd nog maar één keer eerder in Nederland op vakantie geweest. De eerste jaren was dit niet altijd even makkelijk. Mijn ouders liet ik achter op Curaçao en van het een op het andere moment moest ik leren om op eigen benen te staan, wennen aan een geheel nieuwe omgeving en een intensieve opleiding volgen. Na enige tijd vond ik gelukkig mijn weg hierin.

In deze periode begon ook mijn relatie met mijn vrouw. Ook zij was vanuit Suriname naar Nederland gekomen voor haar verdere opleiding psychologie. Wij trouwden in 2006 en kregen in 2012 en 2015 twee kinderen. Wij wonen nu al enkele jaren fijn in Bergschenhoek.

Ik volgde mijn basisopleiding aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hierna heb ik ruime ervaring opgedaan op de Spoedeisende hulp en in het verpleeghuis.

In 2012 begon ik, eveneens aan de Erasmus Universiteit, aan de opleiding tot huisarts. Deze heb ik in december 2014 afgerond. Na diverse waarnemingen in andere praktijken, startte ik in januari 2018 als waarnemer en vaste collega van mijn voorganger M.P. Hildenberg. In oktober 2020 nam ik de praktijk van haar over.

Mijn visie op de huisartsenzorg is dat we dit vooral samen moeten doen. Samen gaan wij op zoek naar de zorg of behandeling die het beste bij uw persoonlijke situatie past. Dit wil zeggen dat ik mijn best doe om goed naar u te luisteren én om mijn visie en advies zo goed mogelijk aan u uit te leggen. Hierbij probeer ik me natuurlijk aan de geldende richtlijnen van mijn vakgebied te houden.

Werkdagen zijn: maandag dinsdag, woensdag en vrijdag.

D. V. de Boer
Functie: Waarnemend huisarts

Ik ben dokter de Boer en per juni werkzaam op maandag en donderdag als vaste waarnemend huisarts, soms ook extra dagen in de vakantieperiode.

Na mijn studie geneeskunde aan de Erasmus Universiteit heb ik een jaar op de spoedeisende hulp gewerkt. Ook heb ik op de chirurgische afdelingen in Aruba gewerkt en tijdens de covid pandemie in het verpleegtehuis. Na deze ervaringen ben ik gestart met de huisartsen opleiding in Rotterdam welke ik in mei 2023 heb afgerond.

In mijn vrije tijd doe ik aan yoga, spinning en lees ik graag een boek.

Jacqueline
Functie: POH-somatiek en doktersassistente

Jacqueline is onze praktijkondersteuner-somatiek. Zij heeft de zorg voor patiënten met diabetes mellitus, hart- en vaatziekten, longziekten, (kwetsbare) ouderen, en begeleidt patiënten die willen stoppen met roken. Haar werkdagen als praktijkondersteuner zijn dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend.

 

Maaike
Functie: Doktersassistente

Maaike is doktersassistente.

Haar werkdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Mirjam
Functie: Doktersassistente

Mirjam is doktersassistente.

Haar werkdagen zijn: maandag, woensdag en donderdag.

Linette
Functie: Doktersassistente

Linette is doktersassistente.

Haar werkdagen zijn: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Mariëlle
Functie: POH-Jeugd

Mariëlle is onze POH speciaal voor kinderen en jeugdigen (0-18 jr.). Zij is een ervaren jeugdverpleegkundige op het Centrum Jeugd en Gezin.

Haar werkdagen zijn woensdag en vrijdag.

Jacqueline T
Functie: POH-GGZ

Jacqueline is coach en werkt bij ons als poh-ggz. Zij is specialist in de aanpak van eenzaamheid.

Het eerste gesprek met Jacqueline kan plaats vinden via verwijzing van de huisarts.

Jacqueline werkt op maandag voor onze praktijk.

Tanìa
Functie: POH-GGZ

Tanìa is coach en werkt bij ons als poh-ggz. Zij heeft een maatschappelijke achtergrond, gespecialiseerd in jeugdzorg. Daarnaast is zij een ervaren rouwcoach en life coach.

Het eerste gesprek met Tanìa kan plaats vinden via verwijzing van de huisarts.

Tanìa werkt op dinsdag in onze praktijk.

 

Nadia
Functie: Praktijkmanager

Nadia is praktijkmanager. Als praktijkmanager coördineert zij de samenhangende operationele en organisatorische bedrijfsprocessen, bewaakt zij de kwaliteit en de realisatie van doelstellingen.

Haar werkdagen variëren.

Actueel

20/12

Wijzigingen praktijk per 1 januari 2024

Huisartspraktijk Koch wenst u prettige feestdagen en een fijne jaarwisselin...

Lees meer
06/11

Liften buiten gebruik ivm onderhouden

Op donderdag 9 november worden er voorbereidingen getroffen voor de liftmod...

Lees meer
Archief