Medewerkers

T.L. Koch
Functie: Huisarts / praktijkhouder

Als kind van een Curaçaose vader en een Surinaamse moeder, ben ik opgegroeid op Curaçao.

Op mijn 20e kwam ik naar Nederland om geneeskunde te studeren. Ik was voor die tijd nog maar één keer eerder in Nederland op vakantie geweest. De eerste jaren was dit niet altijd even makkelijk. Mijn ouders liet ik achter op Curaçao en van het een op het andere moment moest ik leren om op eigen benen te staan, wennen aan een geheel nieuwe omgeving en een intensieve opleiding volgen. Na enige tijd vond ik gelukkig mijn weg hierin.

In deze periode begon ook mijn relatie met mijn vrouw. Ook zij was vanuit Suriname naar Nederland gekomen voor haar verdere opleiding psychologie. Wij trouwden in 2006 en kregen in 2012 en 2015 twee kinderen. Wij wonen nu al enkele jaren fijn in Bergschenhoek.

Ik volgde mijn basisopleiding aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hierna heb ik ruime ervaring opgedaan op de Spoedeisende hulp en in het verpleeghuis.

In 2012 begon ik, eveneens aan de Erasmus Universiteit, aan de opleiding tot huisarts. Deze rondde ik in december 2014 af. Na diverse waarnemingen in andere praktijken, startte ik in januari 2018 als waarnemer en vaste collega van mijn voorganger M.P. Hildenberg. In oktober 2020 nam ik de praktijk van haar over. Het was fijn om in de voorgaande jaren al goed kennis te maken met de praktijk en de patiënten.

Mijn visie op de huisartsenzorg is dat we dit vooral samen moeten doen. Samen gaan wij op zoek naar de zorg of behandeling die het beste bij uw persoonlijke situatie past. Dit wil zeggen dat ik mijn best doe om goed naar u te luisteren én om mijn visie en advies zo goed mogelijk aan u uit te leggen. Hierbij probeer ik me natuurlijk aan de geldende richtlijnen van mijn vakgebied te houden.

Werkdagen zijn: maandag dinsdag, woensdag en vrijdag.

Marleen Giezenaar
Functie: Huisarts

Vanaf 12 oktober ben ik als huisarts werkzaam in de praktijk van huisarts Koch. Een nieuw gezicht voor iedereen, dus ik zal mij even voorstellen.
Samen met mijn vriend en twee zoontjes woon ik met veel plezier in Rotterdam. Van oorsprong kom ik niet hier uit de buurt. Ik ben opgegroeid in ‘s-Heerenberg, een klein plaatsje aan de rand van de Achterhoek, tegen de Duitse grens aan. Ik ben in 2016 gestart met de huisartsopleiding aan het Erasmus MC, en heb die in oktober 2019 afgerond. Na een aantal waarnemingen in verschillende praktijken in de omgeving van Rotterdam, zal ik nu een vaste kracht worden in de praktijk van huisarts Koch. Ik werk op maandag en donderdag. Daarnaast werk ik ook nog een dag per week in een huisartsenpraktijk in Naaldwijk.
Als u het prettig vindt om persoonlijk kennis te maken, dan bent u altijd welkom op de praktijk!

Werkdagen zijn: maandag en donderdag.

Jaqueline
Functie: POH-somatiek en doktersassistente

Jacqueline is onze praktijkondersteuner-somatiek. Zij heeft de zorg voor patiënten met diabetes mellitus, hart- en vaatziekten, longziekten, (kwetsbare) ouderen, en begeleidt patiënten die willen stoppen met roken. Haar werkdagen als praktijkondersteuner zijn dinsdag, donderdag en vrijdag.

Daarnaast is ze ook werkzaam als doktersassistente. Haar werkzaamheden als doktersassistente zijn op maandag en woensdag. 

Saffira
Functie: Doktersassistente en SOH

Saffira werkt als doktersassistente en spreekuurondersteuner.

Werkdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Betty
Functie: Doktersassistente

Haar werkdagen zijn: woensdag en donderdag.

Maaike
Functie: Doktersassistente

Haar werkdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Mirjam
Functie: Doktersassistente

Haar werkdagen zijn: maandag, dinsdag en woensdag.

Eva
Functie: poh-ggz , psychologe

Eva is psycholoog en werkt bij ons als poh-ggz.

Werkdagen: maandag/ dinsdag volgens rooster, woensdagochtend, donderdag  en vrijdag.

Actueel

03/01

Let op: 03 januari praktijk gesloten

Wegens onvoorziene omstandigheden is de praktijk op maandag 3 januari 2022 ...

Lees meer
23/08

Griepprik 06-11-2021!

Reserveer alvast de datum 06-11-2021. Wij hopen dan alle griep- en pneum...

Lees meer
Archief