Medewerkers

T.L. Koch
Functie: Huisarts / praktijkhouder

Als kind van een Curaçaose vader en een Surinaamse moeder, ben ik opgegroeid op Curaçao.

Op mijn 20e kwam ik naar Nederland om geneeskunde te studeren. Ik was voor die tijd nog maar één keer eerder in Nederland op vakantie geweest. De eerste jaren was dit niet altijd even makkelijk. Mijn ouders liet ik achter op Curaçao en van het een op het andere moment moest ik leren om op eigen benen te staan, wennen aan een geheel nieuwe omgeving en een intensieve opleiding volgen. Na enige tijd vond ik gelukkig mijn weg hierin.

In deze periode begon ook mijn relatie met mijn vrouw. Ook zij was vanuit Suriname naar Nederland gekomen voor haar verdere opleiding psychologie. Wij trouwden in 2006 en kregen in 2012 en 2015 twee kinderen. Wij wonen nu al enkele jaren fijn in Bergschenhoek.

Ik volgde mijn basisopleiding aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hierna heb ik ruime ervaring opgedaan op de Spoedeisende hulp en in het verpleeghuis.

In 2012 begon ik, eveneens aan de Erasmus Universiteit, aan de opleiding tot huisarts. Deze heb ik in december 2014 afgerond. Na diverse waarnemingen in andere praktijken, startte ik in januari 2018 als waarnemer en vaste collega van mijn voorganger M.P. Hildenberg. In oktober 2020 nam ik de praktijk van haar over.

Mijn visie op de huisartsenzorg is dat we dit vooral samen moeten doen. Samen gaan wij op zoek naar de zorg of behandeling die het beste bij uw persoonlijke situatie past. Dit wil zeggen dat ik mijn best doe om goed naar u te luisteren én om mijn visie en advies zo goed mogelijk aan u uit te leggen. Hierbij probeer ik me natuurlijk aan de geldende richtlijnen van mijn vakgebied te houden.

Werkdagen zijn: maandag dinsdag, woensdag en vrijdag.

Jacqueline
Functie: POH-somatiek en doktersassistente

Jacqueline is onze praktijkondersteuner-somatiek. Zij heeft de zorg voor patiënten met diabetes mellitus, hart- en vaatziekten, longziekten, (kwetsbare) ouderen, en begeleidt patiënten die willen stoppen met roken. Haar werkdagen als praktijkondersteuner zijn dinsdag, donderdag en vrijdag.

Daarnaast is ze ook werkzaam als doktersassistente. Haar werkzaamheden als doktersassistente zijn op maandag en woensdag. 

Saffira
Functie: Doktersassistente en SOH

Saffira is doktersassistente en spreekuurondersteuner.

Werkdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Maaike
Functie: Doktersassistente

Maaike is doktersassistente.

Haar werkdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Mirjam
Functie: Doktersassistente

Mirjam is doktersassistente.

Haar werkdagen zijn: maandag, dinsdag en woensdag.

Linette
Functie: Doktersassistente

Linette is doktersassistente.

Haar werkdagen zijn: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Eva
Functie: poh-ggz , psychologe

Eva is psycholoog en werkt bij ons als poh-ggz.

Het eerste gesprek met Eva kan plaats vinden via verwijzing van de huisarts.

Eva werkt op woensdagochtend en vrijdag voor onze praktijk.

 

Mariëlle
Functie: POH-Jeugd

Mariëlle is onze POH speciaal voor kinderen en jeugdigen (0-18 jr.). Zij is een ervaren jeugdverpleegkundige op het Centrum Jeugd en Gezin.

Werkdagen zijn woensdag en vrijdag.

Jeanette
Functie: medewerker ouderenzorg

Jeanette is verpleegkundig specialist met een groot hart voor ouderen. Namens de praktijk zoekt zij outreachend contact met onze ouderen-populatie, om vinger aan de pols te houden en een luisterend oor te bieden. Dit doet zij meestal dmv een huisbezoek.

Haar werkdag is op vrijdag.

Actueel

08/11

Griepvaccinatie 2022

Heeft u onze griepprikronde gemist of wenst u een griepvaccinatie? U kunt a...

Lees meer
08/11

Waarnemer(s)

Wegens het vertrek van huisarts Giezenaar is de praktijk op zoek naar een n...

Lees meer
Archief