Afspraken spreekuur

Wilt u het spreekuur van de arts of assistente bezoeken, dan maakt u vooraf een afspraak. U krijgt een afspraak op een tijdstip, zodat de wachttijden beperkt zijn. We verzoeken u om op tijd te komen en het gesprek zoveel mogelijk te beperken tot één klacht per afspraak.

U kunt ook vanuit het gemak van uw huiskamer gebruik maken van een afspraak met beeldbellen. Informeer hiernaar bij de assistente.

Met ingang van maandag 7 februari 2022 hebben wij ook een avondspreekuur op de maandag van 17:00-19:00 en woensdag van 17:00-17:30. Per afspraak kunt u één klacht bespreken. U kunt tijdens dit avondspreekuur ook terecht voor kleine ingrepen zoals een moedervlek verwijderen. Ook tijdens het avondspreekuur kan gebruik gemaakt worden van beeldbellen.

Het maken van een afspraak kan telefonisch (010-4160996 optie 3) of aan het loket. Daarnaast kunt u voor de reguliere spreekuur tijden (niet voor het avondspreekuur) ook online een afspraak maken via MijnGezondheid.net.

Om ons spreekuur goed te kunnen reguleren is er soms meer informatie van u nodig is. Onze doktersassistentes zijn opgeleid om bij het eerste contact een of meerdere vragen te stellen. Dit wordt Triage genoemd (het bepalen van de urgentie van de hulpvraag). Onze doktersassistentes beschikken over voldoende medische kennis om uw hulpvraag te mogen en kunnen interpreteren en volgen het beleid dat door de huisartsen Van Eijk en Koch is uitgezet. Wij vragen dan ook vriendelijk om uw medewerking bij eventuele vragen aan u over de reden van uw komst.

Voor de praktijkvoering vinden wij het prettig als u voor het maken van afspraken belt tussen 08:00 uur – 11:00 uur of tussen 13:00 uur – 16:00 uur.

Wilt u liever langs de praktijk komen om een afspraak te maken? Ons loket is bemand van 08:00 uur – 12:30 uur en tussen 13:00 -17:00 uur.

U kunt natuurlijk ook 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht op MijnGezondheid.net. voor het maken van een afspraak.

Team Huisartspraktijk Koch

Actueel

20/12

Wijzigingen praktijk per 1 januari 2024

Huisartspraktijk Koch wenst u prettige feestdagen en een fijne jaarwisselin...

Lees meer
06/11

Liften buiten gebruik ivm onderhouden

Op donderdag 9 november worden er voorbereidingen getroffen voor de liftmod...

Lees meer
Archief