Praktijk ten tijde van Corona

Wij zijn te allen tijde bereikbaar voor vragen of klachten waar u zich zorgen over maakt. We ontvangen vanaf heden weer patiënten op de praktijk voor alle spreekuren.  Zoals u zult begrijpen, is het voor uw en onze gezondheid van belang goed uit te vragen welke klachten u heeft. Het is dan ook niet mogelijk om direct naar de praktijk te komen.  We vragen u, als u de praktijk wilt bezoeken, eerst contact op te nemen met de praktijk. Dat kan via de telefoon (010-4160996) , onze website of de e-mail (stelle6ab@ezorg.nl).

Wanneer u contact opneemt, zal de assistente u een aantal vragen stellen. Erna bekijkt de doktersassistente en/of de huisarts samen met u wat in uw situatie het best is om te doen. Naar aanleiding van uw vraag/probleem,  krijgt u dan een afspraak op de praktijk gedurende de dag of aan het eind van de dag.

We hebben onze praktijkvoering aangepast. Er is meer tijd gepland tussen de verschillende afspraken, we passen de 1,5 meterregel toe, geven geen handen, etc. Ook vragen we u op de afgesproken tijd naar de praktijk te komen. Bent u te vroeg, blijf dan buiten wachten. Probeer thuis naar het toilet te gaan. Met elkaar houden we het veilig.

Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten? Kijk ook op Thuisarts.nl.

Verdere informatie over het Corona-virus:

https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus/ik-denk-dat-ik-nieuwe-coronavirus-heb

https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus/ik-wil-voorkomen-dat-ik-nieuwe-coronavirus-krijg

Heeft u algemene vragen over het Coronavirus? Neemt u dan contact op met het publieksnummer van het RIVM (0800) 13 51.

Naar archief

Actueel

20/12

Wijzigingen praktijk per 1 januari 2024

Huisartspraktijk Koch wenst u prettige feestdagen en een fijne jaarwisselin...

Lees meer
06/11

Liften buiten gebruik ivm onderhouden

Op donderdag 9 november worden er voorbereidingen getroffen voor de liftmod...

Lees meer
Archief