Uitbreiding team

Met veel plezier stellen wij aan u voor:

Jacqueline Tanis, POH-GGZ
Jacqueline gaat vanaf maart bij ons aan de slag als praktijkondersteuner (POH-GGZ) en specialist in de aanpak van eenzaamheid, met een coachende aanpak. Jacquline is aanwezig op maandag, het eerste gesprek met Jacqueline kan plaats vinden via verwijzing van de huisarts.

 


Nadia Ovaa-Slimi, Praktijkmanager
Nadia is vanaf maart werkzaam als praktijkmanager. Als praktijkmanager coördineert zij de samenhangende operationele en organisatorische bedrijfsprocessen, bewaakt zij de kwaliteit en de realisatie van doelstellingen. Nadia werkt niet direct met patiënten, maar u kunt haar in de wandelgangen tegenkomen.

 

Ingeborg de Rover, Co-assistent
Ingeborg de Rover komt het team versterken van april tot mei bij ons als co-assistent. Zij volgt de opleiding geneeskunde aan het Erasmus MC

Een co-assistent is een student geneeskunde in de laatste fase van zijn of haar opleiding. Om arts te worden moeten gedurende twee jaar diverse stages in zowel het ziekenhuis, als bij de huisarts doorlopen worden. Gedurende een maand draait de co-assistent mee met het spreekuur van de huisarts. De co-assistent is, in tegenstelling tot de huisarts-in-opleiding, nog géén dokter.

De co-assistent ziet zelfstandig patiënten, maar overlegt elk contact met de huisarts. De doktersassistente zal u vragen of u door de co-assistent gezien wilt worden. U mag dit weigeren. U wordt dan door uw huisarts of waarnemer gezien.

Benieuwd naar de rest van het team? Hier vindt u al onze medewerkers.

Naar archief

Actueel

20/12

Wijzigingen praktijk per 1 januari 2024

Huisartspraktijk Koch wenst u prettige feestdagen en een fijne jaarwisselin...

Lees meer
06/11

Liften buiten gebruik ivm onderhouden

Op donderdag 9 november worden er voorbereidingen getroffen voor de liftmod...

Lees meer
Archief