Wijzigingen praktijk per 1 januari 2024

Huisartspraktijk Koch wenst u prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling toe. We staan ook in het nieuwe jaar met veel plezier voor u klaar. Per 1 januari 2024 veranderen er enkele zaken binnen de praktijk.

Wat verandert er voor u?

  • In de afgelopen jaren werkten de assistentes van huisartsenpraktijk van Eijk en Koch samen. Per 1 januari stopt deze samenwerking. Wij nemen helaas afscheid van Saffira. Wel blijft u de bekende gezichten van Mirjam, Maaike en Linette bij ons zien.
  • Wij gaan weer gebruik maken van ons eigen loket. Wilt u zich aanmelden voor een afspraak, heeft u een vraag? Meld u dan per 1 januari aan ons eigen loket, direct tegenover het loket van van Eijk.
  • Wij zijn druk in de weer geweest met een verbouwing. Wij hebben onze kamers opgeknapt en wij hebben twee nieuwe kamers op de 2e De praktijkondersteuner somatiek (POH-S), Jacqueline van der Hoek, en de praktijkondersteuners GGZ (POH-GGZ), Tania Vieira en Jacqueline Tanis zullen per 1 januari op de 2e verdieping werkzaam zijn. Wij blijven tijdens de verbouwing gewoon geopend en proberen overlast zoveel mogelijk te beperken.
  • Heeft u na 1 januari 2024 een afspraak met de POH-S, Jacqueline van der Hoek, en de (POH-GGZ), Tania Vieira en Jacqueline Tanis?

U hoeft zich niet meer aan te melden bij de assistentes, u mag direct plaatsnemen in de wachtkamer op de 2e verdieping.

Voor vragen of het maken van een nieuwe afspraak kunt u terecht bij de assistentes aan de balie op de 1e verdieping (direct tegenover de vorige balie, zie bordjes). De assistente(s/n) op de 2e verdieping zijn NIET werkzaam voor Huisartspraktijk Koch en kunnen u dan ook niet helpen.

Wij wensen u het allerbeste toe in het nieuwe jaar.

Met vriendelijke groet,

Team Huisarts Koch

Naar archief

Actueel

17/07

Spoorwerkzaamheden juli/augustus

Heeft u binnenkort een afspraak in de praktijk? Houd er rekening mee dat si...

Lees meer
08/07

Tips voor de zomer

De zomer komt er weer aan! Naast alle leuke activiteiten die u buiten kunt ...

Lees meer
Archief